Vi inviterer til et eksklusivt kurs, der inntil seks dokumentarprosjekt i utvikling eller produksjon får plass. 

I samarbeid med European Documentary Network (EDN) arrangerer vi et pitcheverksted for  dokumentarprosjekter i Honningsvåg 11.-13. september.

Målgruppen er produsenter og regissører i Nord-Norge med dokumentarprosjekter som de ønsker å presentere på nasjonale og internasjonale arenaer.

Veilederne er to kjente navn. Dokumentarkonsulent Karolina Lidin har lang erfaring som produsent og konsulent.  For mange er hun kjent som konsulent i Nordisk Film- & TV Fond
Phil Jandaly er klipper og har blant annet vært veileder på verkstedene knyttet til North Pitch: Below Zero. Han har mer enn 20 års erfaring og har jobbet med en rekke prisvinnende produksjoner. Han vil også holde et åpent seminar om filmklipp i etterkant av verkstedet.

Søkerne må ha et prosjekt i utvikling eller produksjon, og skal sammen med søknaden levere en 1-siders prosjektbeskrivelse. De som får plass må i løpet av sommeren levere en engelsk versjon av det samme. Det skal også leveres en lenke til visuelt materiale, fortrinnsvis en pilot. Dersom det ikke finnes en pilot, er andre klipp som beskriver innholdet et alternativ.

De som kommer med på verkstedet får dekt alle reise-og oppholdskostnader mot en egenandel på NOK 2 000.

Påmeldingsfristen er fredag 15. juni.

Dato:

11.-13. september

Sted:

Perleporten Kulturhus, Honningsvåg

Pris:

NOK 2 000 Egenandel

Målgruppe:

Dokumentarprodusenter og regissører i Nord-Norge Påmelding