Prosjekt:

LETTERS Dokumentar 120 min / Regi: Marte Vold, Jero Jun

Hva skjer når en nordnorsk filmfotograf, småbarnsmor, kunstner og regissør kobles opp mot en av de mest talentfulle asiatiske filmregissørene i verden i dag? De møtes, utvikler et vennskap og sender hverandre videobrev gjennom ett helt år. Livene deres er fundamentalt forskjellige. Eller er de egentlig det? Yun er enslig med gamle foreldre. Han lever et internasjonalt regissørliv med stor anerkjennelse i Europa, men er ensom hjemme i Sør Korea. Fotograf og regissør Marte Vold bor i Oslo med mann og barn og mye jobb, med stadige refleksjoner omkring hva som er viktig i livet akkurat nå. Er det familien? Er det kunsten?

Letters (Brev) er en dypt refleksiv dokumentarfilm med internasjonalt potensial. Filmen er laget at to etterhvert erfarne, men ganske ulike filmkunstnere. Felles for dem er at de kommet dit hen i livet at dypere mening med det hele søkes nettopp gjennom deres kunstneriske blikk og ståsted. Et spennende kunstnerisk eksperiment som inviterer seeren inn i en verden av eksistensielle gjenkjennelser.

Produsent:

Mer Film (Tromsø)

Sum tildelt:

250 000

Dato for tildeling:

02.03.2017

Kontakt:

Elisa Fernanda Pirir Ruiz E-post: elisa@merfilm.no

Andre tildelinger 02.03.2017

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk