Prosjekt:

Parkert Dokumentar 60 min / Regi: Fredrik Mortensen

Gjennom en 40 år lang karrière innen rus og kriminalitet, har Per «Parker» Andreassen blitt en av Tromsøs mest beryktede personligheter. En som de fleste har møtt på gaten, og hørt rykter og historier om. Hva har rot i virkeligheten og hva er egentlig historien hans? (Foto: Marius Fiskum)

Begrunnelse: Per Parker er en interessant byoriginal. Han har vært rusmisbruker siden tidlig på 80-tallet og har levd på samfunnets skyggeside, men har overlevd. I filmen, får vi fortalt Pers historie. Mange filmer har blitt gjort om emnet, men få i Nord-Norge. Noen har sagt at Norge er et u-land som har vunnet i lotto, og med det i tankene blir Pers historie enda mer interessant. Hans problemer begynte omtrent samtidig med oljerikdommen, og han er en av dem som gikk glipp av det store løftet. Derfor er dette ikke bare historien om Per men om han og hans venner og det nyrike norske samfunnet.

Produsent:

Syden Filmproduksjon (Tomasjord)

Sum tildelt:

250 000

Dato for tildeling:

05.06.2014

Kontakt:

Fredrik Mortensen E-post: syden.film@gmail.comTelefon: 41229123 Knut Skoglund E-post: knut.skoglund@gmail.comTelefon: 95142745

Andre tildelinger 05.06.2014

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk