Prosjekt:

SNART SOVER DU Animasjon 7 min / Regi: Aleksander Nordaas

Filmen er laget etter søstrene Lisa Aisato og Haddy N’je bok med samme tittel. Boken «Snart sover du» (2015) har høstet strålende kritikker, både for Haddy N'je sin tekst og søsteren Lisas unike illustrasjoner. Regissør Aleksander Nordaas viser gjennom sin særegne animasjonsmetode at han makter å løfte Aisatos vakre illustrasjoner til et nytt og spennende visuelt nivå. Dette blir en film som egner seg særlig for mindre barn, men også for alle som er glade i gode og vakre historier.

Filmen har et stort potensiale som animasjonsfilm rettet mot barn. Både regissøren og produsenten har etterhvert god erfaring med større animasjonsfilmproduksjoner. De er også dyktige på å gjøre filmene synlige, både nasjonalt og internasjonalt. Det har etterhvert vokst fram et fint animasjonsmiljø i Mosjøen, hvor denne filmen også vil inngå som et viktig bransjeutviklende prosjekt, både kunstnerisk og teknisk.

Produsent:

Yesbox Productions (Mosjøen)

Sum tildelt:

300 000

Dato for tildeling:

02.03.2017

Kontakt:

Bendik Heggen Strønstad E-post: bendik@yesbox.no

Andre tildelinger 02.03.2017

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk