Bransjesamlingen i Honningsvåg tar utgangspunkt innholdet i rapporten "Historiefortellerne" som er en analyse gjort av UiT på oppdrag av Nordnorsk Filmkommisjon.
Vi har samlet noen av de beste eksemplene på samarbeidsprosjekt i landsdelen, og får også besøk av medieanalytiker og generalsekretær i Cine-Regio, Charlotte Appelgren. 
Cine-Regio er den europeiske sammenslutningen av regionale filminstitusjoner, og er involvert i en rekke analyser av utviklingen i den europeiske bransjen.

Eksemplene som vil bli diskutert første dag er:

·       kortfilmen «Ild og vann» med Nordnorsk Filmsenter som hovedfinansiør, som endte opp som TV-serien «Rabalder», med et budsjett på over NOK 22 mill.

·       Shuutos dramasatsing på FilmCamp, «Outlier» og «Catch and release», som har sikret arbeidsplasser for nordnorske filmarbeidere, og som har fått stor internasjonale interesse. Her blir det også en diskusjon om kobling mot talentutvikling og eiendomsretten til åndsverkene.

·       Samarbeidet mellom Alfred Film og Monday Productions på realityfronten, og hvordan denne typen samarbeid kan styrke bransjen i nord.

 Det er satt av god tid til diskusjon.

Dag to vil begynne med en innledning om "Historiefortellerne" ved Bjørn Eirik Olsen, etterfulgt av Charlotte Appelgrens som gir oss en oversikt over situasjonen i andre europeiske regioner, og hvordan de løser sine utfordringer.  Vi legger opp til gruppediskusjoner om konkrete temaer og presenterer gruppenes konklusjoner. Den faglige delen avsluttes med en plenumsdiskusjon. 

Om kvelden er det åpning av filmfestivalen og vi har sikret oss billetter til både festivalåpning og fest. 

Vi besørger overnatting på hotell for tilreisende, og ordner også bestilling av billetter for de som ønsker det. se detaljer i påmeldingsskjemaet.

Vi ses i Honningsvåg!

NB! Påmeldingsfrist torsdag 12. august

Dato:

7.-8. september

Pris:

NOK 2 000 Egenandel. Transport og overnatting inkludert

Pris:

NOK 1 500 Egenandel. Overnatting inkludert

Pris:

NOK 1 000 Egenandel. Transport og overnatting IKKE inkludert

Målgruppe:

Filmarbeidere i Nord-Norge Påmelding

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk