IDEPITCH for kort barnefilm i samarbeid med TIFF JR!

I samarbeid med TIFF JR. tilbyr NNFS tilbyr seks plasser til idepitch-workshop  fra 3.-5.september 2019. Her skal du både lære å pitche og framføre dette foran en barnejury og med publikum i salen. 

Ankomstdagen er 3. september. Workshopen starter kl. 13.00 den 3.9 og varer til kl 18.00 den 5.9.  Egenandelen er på 900 kroner og dekker undervisning, opphold, reiseutgifter og lunsj. NNFS bestiller billetter og ordner med hotel til de som blir tatt ut til å delta.

Vinneren av idepitch-konkurransen mottar 25 000 kroner  i manustilskudd og må forplikte seg til å levere manus til NNFS innen 10.12 2019. Intensjonen er også at filmen kan bli produsert og ha premiere på neste års TIFF JR.

Ideen til en kortfilm for barn (3-5 år) skal ikke være lenger en 5 minutter og uten dialog, innen en valgfri sjanger. Fyll inn informasjonen  vi ber om i skjemaet. For å søke må du ha ditt virke i Nord Norge og være en del av den profesjonelle filmbransjen her. SØKEFRIST 1.6 2019

Dato:

3.-5 september 2019

Sted:

TVIBIT, Tromsø

Pris:

900 kroner Egenandel

Målgruppe:

Manusforfattere, regissører med virke i Nord Norge Påmelding

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk