MANUSWORKSHOP FOR KVINNER: Fra 16.5 - 26.6 holder dramatiker og forfatter Hilde Susan Jægtnes en web-basert workshop med skriveveiledning og individuell oppfølging for fire utvalgte kortfilmmanus (fiksjon) på inntil 12.min. Oppstart 16.6 kl. 10.00. Zoomlenke sendes til de som blir tatt ut. Alle som melder seg på får svar innen 15.6.

MERK: Manus skal ikke ha mottatt utviklingstilskudd fra NNFS tidligere. Målet er å utvikle den dramaturgiske forståelsen samt å få inspirasjon og innsikt i å kunne utvikle enda bedre og mangfoldige karakterer. Det blir to felles webmøter og to individuelle manusmøter i avtale med manusforfatter og mentor Jægtnes pr. deltaker. I mellom de individuelle møtene blir det konkrete skriveoppgaver med respons og tilbakemelding.

Vi inviterer i denne omgangen kvinnelige manusforfattere innenfor den profesjonelle filmbransjen i Nord Norge til å sende inn et manus, førsteutkast, fiksjon kortfilm - inntil 12 minutter. Praktisk: Du må ha tilgang nett og kunne forholde deg til et nettbasert web-opplegg. Workshopen er gratis. Søknadsfrist: 10.6. Manus sendes til filmkonsulent ingrid@nnfs.no innen 10.6, sammen med påmeldingen via vedlagt lenke.

Dato:

16.6 - 26.6 2020

Sted:

Zoom

Pris:

Gratis Ingen deltakeravgift. Manus sendes til ingrid@nnfs.no

Målgruppe:

Kvinnelige manusforfattere i den nordnorske filmbransjen Påmelding

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk