Forrige
Neste

Prosjekt:

FILTHER Kort fiksjon (Steam Punk) 12 min. / Regi: Simen Nyland

Filther er en pre-apokalyptisk kjærlighetshistorie. Filmen er satt til en fiktiv verden hvor den globale politiske situasjonen har ført til en nært forestående atomkrig. En mann med hode formet og funksjonerende som en gassmaske, er et nytt steg i evolusjonen. Han er på søken etter en å dele livet med før verden går under. En jente på et nyankommet sirkus viser seg å være redningen for han. Idet én verden går under, blomstrer en ny...

Det mest særegne med FILTHER er den digitalt eksperimenterende formen. Detaljene i landskapet og utformingen av karakterer viser hvor stor kvalitet New Dawn Production i Mosjøen nå er i stand til å levere, både teknisk og visuelt. Deler av filmen blir også filmet med "live" skuespillere. Produksjonen av FILTHER kan være med på å løfte produksjonsselskapet til et nytt og enda mer synlig nivå. Filmen er også første del i en rekke av digitale uttrykk basert på samme univers og historie. Planer om VR og spill ligger også frem i tid.

Produsent:

New Dawn Production (MOSJØEN)

Sum tildelt:

500 000

Dato for tildeling:

07.06.2018

Kontakt:

Simen Nyland E-post: simen_nyland@hotmail.comTelefon: 47669604

Andre tildelinger 07.06.2018

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk