Prosjekt:

IVO Fiksjon 15 min. / Regi: Christina Lande

Iben (64) bor i en bygd i Lofoten sammen med hunden sin, Ivo. Til tross for at hun har jobbet lenge på den lokale skolen har hun aldri helt funnet sin plass i det lille samfunnet. En dag blir hun vitne til at en av hennes elever utagerer mot en annen lærer. Iben kjenner guttens bakgrunn og tar han i forsvar. Hun lar han bli kjent med hunden sin, og han vokser raskt på mestringsfølelsen. Ved et uhell under lek med hunden blir han bitt, og lokalbefolkningen krever at hun avliver Ivo.

Regissøren Christina Lande fra Laukvik i Nordland har skrevet et stille intenst, originalt og delvis opprivende manus, med en dramatisk og etisk komplisert historie. Lande har solid filmutdannelse og filmfaglig kompetanse. Utover å regissere egne kortfilmer, har hun spesialisert seg på manusskriving. IVO tegner til å bli et særegent drama i kortformat og Christina Lande er et spennende, nytt regitilskudd i Originalfilms "stall".

Produsent:

Original Film (Tromsø)

Sum tildelt:

500 000

Dato for tildeling:

15.03.2018

Kontakt:

Mona Steffensen E-post: mona@originalfilm.noTelefon: 92837843

Andre tildelinger 15.03.2018

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk