Forrige
Neste

Prosjekt:

MAN WITH A FAMILY Dokumentar 50 min. / Regi: Mikael Strandberg

En karakterdrevet dokumentarfilm der regissør Mikael Strandberg tar med seg familien og flytter til et avsidesliggende sted på Grønland.

 I MAN WITH A FAMILY møter den oppdagelsesreisende, svenske filmregissøren Mikael Strandberg i overkant mange uforutsette utfordringer på Grønland. Han må gjøre opp status i forhold til alle sine hittil vellykkede roller - som ektemann, far, oppdagelsesreisende filmskaper og venn. Dette gjør dokumentarfilmen universell, med stor mulighet for publikumsinnlevelse og et internasjonalt potensiale.

Karl Emil Rikardsen er erfaren nordnorsk samprodusent og vil være med på å styrke filmens visuelle kvalitet. Relation04 skal bidra i opptaksfasen, og deler av postproduksjonen skal gjøres i Troms. MAN WITH A FAMILY ble presentert og pitchet på Below Zero under TIFF 2018, og var ett av de prosjektene som vakte mest begeistring.
Produsent:

Relation04 (Harstad)

Sum tildelt:

400 000

Dato for tildeling:

07.06.2018

Kontakt:

Karl Emil Rikardsen E-post: kalle@relation04.comTelefon: +4747234597

Andre tildelinger 07.06.2018

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk