Årets første runde er avgjort!

Publisert 16.03.2022

Bild fra Hjemmekontor. Illustrasjon: Bård Sletvold Torkildsen

Årets første runde er avgjort. NNFS gratulerer de fem prosjekt som på styremøtet 16.03.2022 blev tildelt støtte på totalt NOK 1 820 000. 

Årets første runde er avgjort, med mange tøffe beslutninger da denne runden tilbudt flere prosjekter enn på veldig lenge samtidig som de nye tilskuddsordningene, med flere runder i året, i praksis betyr litt mindre pengar å dele ut om gangen. 

Av de som fikk tilskudd, kom 60 % av prosjektene fra Troms og 40 % fra Finnmark. Andelen kvinner blant de tildelte prosjektene fordeler seg slik: produsent 40 %, regissør 44 % og manus 40 %. Fem prosjekter ble tildelt - fire kortfilmer og en dokumentar i kort format - et samlet tilskudd på 1,82 millioner kroner.

Konsulenten har i denne runde valgt å prioritere prosjekter med stor forankring i det lokale, både narrativt og filmfaglig og prosjekter med tydelig horisont for ferdigstillelse. Les mer om alle tildelinger HER

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk