Årets siste runde er avgjort

Publisert 23.11.2021

Bild fra Gjemsel. Foto: Kathrine Strøm

NNFS gratulerer de fire prosjekt som på styremøtet 23.11.2021 ble tildelt støtte på nesten NOK 1.600 000

Årets siste runde er avgjort. Denne gang var det overraskende få søknader, men kvaliteten er fortsatt høy. Runden ble noe mer dominert av dokumentarfilm, men der var også noen gode kortfilmer. Fire prosjekt ble tildelt - to kortfilmer og to dokumentarer - et samlet tilskudd på ca 1,6 millioner kroner. To av disse fire tildelte prosjektene har tydelig internasjonalt potensial, ett har barn som målgruppe og et prosjekt har et smalere kvensk fokus. Av de som fikk tilskudd, kom 25% av prosjektene fra Nordland, 25% fra Finnmark og 50% fra Troms. Andelen kvinner blant de tildelte prosjektene fordeler seg slik: produsent 25%, regissør 50% og manus 50%.

I tillegg til soliditeten i prosjektene har konsulenten i denne runde valgt å prioritere prosjekter som med stor sannsynlighet kan fullføres innen rimelig tid. Les mer om alle tildelinger HER

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk