Hvordan går det i filmbransjen?

Publisert 18.03.2020

NNFS har laget et enkelt spørreskjema for å få en viss oversikt over konsekvensene for den regionale bransjen.Alle regionene gjør noe tilsvarende, og vi vil bruke resultatene som et verktøy når vi skal diskutere situasjonen med myndighetene.

Les teksten under og klikk på lenken, dersom  du ønsker å svare på undersøkelsen.

Koronasituasjonen og begrensningene som settes inn skaper store utfordringer for mange. Situasjonen endrer seg fra dag til dag og det er vanskelig å forutsi hva som blir konsekvensene på kort og lang sikt. Nordnorsk filmsenter ønsker likevel å skaffe en enkel oversikt i en tidlig fase og håper dere vil bidra til å få samlet inn informasjon om  hvilke praktiske og økonomiske konsekvenser situasjonen har hatt til nå, og  hva dere ser for dere i nærmeste framtid. 

Undersøkelsen er anonym, og vi samler ikke inn opplysninger som kan identifisere deg eller selskapet ditt.  
Ved å fylle ut skjemaet gir du ditt samtykke til at vi kan bruke opplysningene til å analysere situasjonen. De samlede opplysningene kan bli delt med andre filmsentre og kan bli publisert.

HER er lenken til undersøkelsen.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk