ØNSKER DU Å JOBBE PÅ STORE PRODUKSJONER I NORD?

Publisert 09.04.2021

Registrer deg i den nye databasen som Nordnorsk Filmkommisjon er i ferd med å bygge opp. Der skal produksjoner som kommer til landsdelen få en god oversikt over filmarbeidere og ressurser i Nord-Norge.

Her er oppfordringen fra filmkommisjonær Hilde Korsæth:

Kjære filmarbeidere og TV-folk i nord – i enhver rolle og sjanger,

Tusen takk for viktige bidrag til spørreundersøkelsen på oppdrag fra Nordnorsk Filmkommisjon om ambisjoner, framtidsutsikter og behov i den nordnorske filmbransjen pr. høsten 2020!  Her finner dere rapporten fra forsker Bjørn Eirik Olsen v/ Handelshøyskolen UiT – Norges arktiske universitet. Den ble offentliggjort under Åpningskonferansen på TIFF 2021.

Hovedoppgaven til Nordnorsk Filmkommisjon er å trekke store internasjonale og nasjonale film- og TV-produksjoner til Nord-Norge. Dette skal gi co-produksjoner og fagsamarbeid med nordnorsk filmbransje. Slik skal vi bidra til vekst og utvikling for filmnæringa i nord – og gode ringvirkninger også for nordnorsk reiseliv og andre kulturnæringer her. Økt produksjonsvolum i nord vil gi mer kontinuerlig arbeid, mengdetrening - og dermed bedre muligheter til spesialisering og lønnsom drift i nordnorsk filmbransje, slik mange av dere også framhevet i spørreundersøkelsen.

For å få en oversikt over hvem vi kan koble videre til når de store produksjonene kommer, inviteres dere nå til å registrere dere med kontaktinformasjon, fagfunksjon/-kompetanse og hvilke typer produksjoner dere er interessert i å jobbe på. I tråd med det nye GDPR-regulativet om lagring av personlige data, ber vi dere også om samtykke til å lagre opplysningene i vår database.

Skjemaet finner dere her. 

Svar gjerne i dag – på forhånd hjertelig takk! 


Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk