Signaturpitchen online 2022

Publisert 14.12.2021

For femte gang arrangeres det en nasjonal kortfilmpitch under Kortfilmkonventet, og for andre gang blir det online. Pitchen blir 12. januar 2022. Til sammen vil inntil 7 deltagende prosjekt velges ut fra ulike norske regioner og konkurrere om en premie på 70.000 kroner gitt av regionale filmsentre i hele landet.

OBS! Søknadsfrist for å bli valgt som Nordnorsk filmsenters kandidat: 17. desember 2021.

Hvem kan delta, og krav til deltagelse:

– Hvert regionale filmsenter velger et prosjekt som deltar i Signaturpitchen. Vil du bli vurdert som Nordnorsk filmsenters kandidat, må du ha bostedsadresse og være yrkesaktiv i Troms- Finnmark- Nordland Fylke. 

– Signaturpitchen retter seg mot regissører, enten alene eller i samarbeid med manusforfatter/produsent.

– Prosjektet skal være under utvikling, men ikke ha mottatt produksjonsstøtte fra filmsentre eller filminstitutt ennå.

– Pitchen må ta i bruk visuelt materiale eller levende bilder.

– Prosjektet skal bli en kortfilm (fiksjon) på inntil 15 minutter.

– Pitchen skal kunne foregå på engelsk.

Til gjennomføring av pitchen har hvert prosjekt til sammen 10 minutter (7 minutter pitch + 3 minutter spørsmål) til rådighet.

I sin vurdering av de ulike bidragene skal juryen legge vekt på regissørens egenart, stemme og signatur. Grad av profesjonalitet skal ikke være avgjørende. En mindre erfaren filmskaper skal stille på lik linje med en erfaren. Det er selve prosjektet og signaturstemmen som skal telle. Alle prosjekter vil være i en tidlig fase og juryens vurdering av kunstnerisk verdi og evne til å nå et publikum, skal vektlegges. 

Send inn følgende informasjon til anna@nnfs.no innen 17. desember 2021:

– Prosjektbeskrivelse/pitchsynopsis

– Visuelt materiale

– Filmskaperens CV (med relevante linker)

– Profilbilde

Dersom ditt prosjekt blir valgt som kandidat til Signaturpitchen, skal du sende inn et synopsis/prosjektbeskrivelse på maks én side som juryen får tilgang til.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk