Takk Ingrid, velkommen Anna

Publisert 12.06.2020

Planen var at vi skulle takke av Ingrid på Bransjetreffet i Alta, der vi også skulle ønske Anna velkommen. Slik ble det ikke i disse koronatider, og vi må i første omgang nøye oss med en digital avskjed og presentasjon.

Ingrid kom til oss i 2016 og skulle etter planen tilbake til NFI når åremålet var over, men slik ble det ikke. Hun har fått jobben som leder av Sørnorsk Filmsenter, og drar til Kristiansand i løpet av høsten. Ingrid har hatt tett kontakt med bransjen og vil bli savnet av mange. Samtidig er det slik at en ny konsulent betyr nye muligheter, og vi er sikre på at Anna fort vil bli satt pris på i bransjen. Noen kjenner henne allerede, enten gjennom samproduksjoner med SVT, eller fra panelet i North Pitch - Below Zero.

Portrett-Anna-besk.jpg#asset:1569

Anna har 25 års erfaring fra TV-bransjen, og ser virkelig fram mot å få arbeide med nordnorske filmskapere. Hun har en bra oversikt over bransjen i nord, men vil gjøre en runde i løpet av høsten for å bli nærmere kjent med flere av dere. Ut fra det hun har sett av produksjoner har hun stor tro på at det skal gå an å få nordnorske filmer ut til et større publikum, både innen fiksjon og dokumentar. Anna kommer i første omgang alene, men familien er på veg etter. 

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk