Forrige
Neste

Prosjekt:

Bjørnøya Dokumentar 75 min / Regi: Inge Wegge

Tenk deg tre smågærne brødre på ski i et helt hvitt og øde landskap. Med hver sin pulk på slep, og øverst på pulkene ligger det surfebrett. Snøen pisker og de skal snart sette opp lavvuen og sove. Neste morgen skal de ut og teste bølgene på en plass der ingen har surfet før dem. Så går reisen til den kalde øya. Der skal vi være i 2-3 måneder og utforske så mye som mulig av fjellene og havet. Vi tar med ski, snøbrett, paraglider, kite og selvfølgelig surfebrettene.

Vi vil følge vinden og dra dit på øya hvor det er best forhold for surf, men sannsynligvis vil vi finne en favorittplass der vi lager en enkel base. Vi vet at det er surfbare bølger der ute, og dette er virkelig en plass der få har surfet før! Tenk deg store bølger som kaster seg innover mot land, stormer som pisker, helt øde landskap og to svartkledde gutter på vei ut i havet. Den siste må stå igjen på land med kamera og rifla klar i tilfelle bjørnen skulle dukke opp.

Produsent:

Weggefilms (Kabelvåg)

Sum tildelt:

200.000,-

Dato for tildeling:

18.03.2013

Kontakt:

Inge Wegge

Andre tildelinger 18.03.2013

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk