Årets andre tildelingsrunde er klar!

Publisert 09.06.2022

Bild fra Spy Whale. Foto: Inge Wegge

Årets andre runde er avgjort. NNFS gratulerer de fem prosjekt som på styremøtet 08.06.2022 blev tildelt støtte på totalt NOK 1 950 000.

Årets andre runde er avgjort, med tøffere beslutningsprosess en noen gang. Denne runden, nåværende konsulents siste, tilbudt flere prosjekter enn på veldig lenge samtidig som de nye tilskuddsordningene, med flere runder i året, fortsatt i praksis betyr litt mindre pengar å dele ut om gangen. 

Av de som fikk tilskudd, kom 60 % av prosjektene fra Troms og 40 % fra Nordland. Andelen kvinner blant de tildelte prosjektene fordeler seg slik: produsent 40 %, regissør 60 % og manus 60 %. Fem prosjekter ble tildelt - fire dokumentarer og en kortfilm - et samlet tilskudd på 1,95 millioner kroner.

Til grunn av den høye kvaliteten på prosjektene i denne omgangen har konsulentens valg endt i en kombinasjon av to ting; hvilke prosjekter har størst behov for penger nå, både når det gjelder produksjon men også strategisk med tanke på annen finansiering, men valget er på en måte også preget av konsulentens ambisjon med vad nordnorsk film er og kan være fremover. 

Les mer om alle tildelinger HER

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk