MIRAGE Reisestipend

Publisert 19.09.2023

Nordnorsk Filmsenter inviterer talentfulle filmskapere og filmhåndverkere til å kunne søke stipend for å delta på årets MIRAGE.

Filmfestivalen holdes mellom 11-15. oktober i Oslo.

Dette er et unikt tilbud til ambisiøse filmfotografer, klippere, lyd-designere og regissører som ser etter nye samarbeid og ønsker bli med på bransjebyggende, inspirerende og internasjonaliserende dager.

Nordnorsk filmsenter deler i år ut 3 stipender, som dekker reise, opphold og festivalpass under MIRAGE. Her vil du bo sammen med rundt 40 andre internasjonale gjester på festival-hotellet, og få møte noen av de fremste filmskaperne og film-håndverkerne fra hele verden.

MIRAGE er en festival og et helårs initiativ som skal bidra til å pushe filmspråket videre og aspirer til større vågemot blant Norske filmskapere. En internasjonal arena for filmhåndverket og en møteplass på tvers av fagfunksjoner, for faglig utvikling, inspirasjon og som inkubator for nye samarbeid. MIRAGE er initiert av en gruppe filmskapere og ønsker bidra til at flere norske talenter og filmarbeidere fra hele Norge skal blir involvert i kunsteriske samarbeid med internasjonale aktører.

Se MIRAGE Professionals 2022 - bransjeprogram her: https://www.mirage.no/professional/events

Se MIRAGE 2022 Film Program her: https://www.mirage.no/archive

Send inn CV + kort motivasjonstekst på ikke mer enn 350 ord + lenke til showreel til nnfs@nnfs.no

SØKNADSFRIST er 30. september.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk