Skårungen – Nordnorsk Filmsenters talentpris 2024

Publisert 04.12.2023

001.png#asset:2034:artikkelSkårungenprisen 2023 gikk til Iggy Augunset. Her fra hennes prosjekt "Ufomamma"

Skårungen – Nordnorsk Filmsenters talentpris tildeles et nytt talent innen film som gjennom sin produksjon og aktivitet tilfører noe til nordnorsk film- og spill-bransje som er verdt å bemerke seg, og som er med på å berike det audiovisuelle feltet i Nord-Norge – i kunstnerisk uttrykk og/eller fagmiljø.

Prisen på 25.000 kr gis av Nordnorsk Filmsenter. Prisen skal være en annerkjennelse for arbeid gjort, og inspirasjon til videre utvikling av kunstnerisk innsats.

Prisen tildeles en aktør som virker innen historiefortellende audiovisuell virksomhet, uavhengig av format, sjanger og alder. Kandidater kan ikke tidligere ha mottatt prisen, men tidligere nominasjoner er ikke diskvalifiserende.

Forslag til kandidater sendes på e-post til nnfs@nnfs.no merket «Skårungen 2024» i emnefeltet. Kort begrunnelse med linker til relevant materiale og kontaktinfo til kandidat legges ved.

Frist for innsending er 2. januar kl 12:00.

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk