Prosjekt:

In cod we trust Dokumentar 85 min / Regi: Guro Saniola Bjerk

Som et puslespill der brikkene ved første øyekast virker umulig å passe sammen, faller In cod we trust bit for bit på plass og et magnifikt bilde av et samfunn og dets befolkning kommer frem. Nord-Norge komprimert på 85 min, en film med stort internasjonalt potensial.

Til et fiskevær, helt på toppen av verden, lengst nord i Norge, hvor fisken har større betydning enn Gud, kommer folk på jakt etter et bedre liv. De kommer fra hele verden, hit til den ytterste utkant. Det skaper en spennende symbiose av mennesker, og et samfunn helt utenom det vanlige. På åttitallet lå Båtsfjord på toppen av alle statistikker. Båtsfjordingene drakk mest kaffe, tyllet i seg hjemmebrent, de røkte mest, hadde alvorlige livsstilssykdommer og fikk alle slags kjønnssykdommer. Kun en statistikk lå de nederst på. De spiste minst antidepressiva i hele Norge.

Produsent:

Lofoten Film Collective AS (Kabelvåg)

Sum tildelt:

NOK 400 000

Dato for tildeling:

09.06.2022

Kontakt:

Yngvar Christensen E-post: yngvar@lofotenfilm.comTelefon: 47298511

Andre tildelinger 09.06.2022

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk