Prosjekt:

Kan Aleks komme ut og leke Dokumentar 140 minutter / Regi: Aleksander Nordaas

Aleksander (40) har blitt den kjedeligste personen han selv vet om. Men han har ikke alltid vært sånn. Og det finnes bevis. "Kan Aleks komme ut og leke?" er Aleksanders søken etter Aleks - den energifulle happy-go-lucky-fyren han en gang var. Over åtte døgn med hjemmevideomateriale skal gjennomsøkes etter svar, på når og hvorfor denne gråningen skjedde - og om det er for sent å spole tilbake til den man egentlig er.

Konsulentens anbefaling:

Dette prosjektet har vært i utvikling hos NNFS, der Aleksander Nordaas har digitalisert alt VHS-materiale fra sin barndom/ungdom. Dette er et prosjekt som Nordaas har helt kontroll på som både produsent og regissør, og det er hans eget liv han setter under lupen. Prosjektet har både en sosial relevans og en stor grad av humor ved seg. Prosjektet har fattet interesse hos visningsplattformer som et dokumentarserieprosjekt. Utviklingen har gått fort, og prosjektet er svært realiserbart.

Produsent:

Aleksander Nordaas (Mosjoen)

Sum tildelt:

350 000 + 100 000 fra Samfunnsløftet

Dato for tildeling:

08.06.2023

Kontakt:

Aleksander Nordaas E-post: post@aleksandernordaas.comTelefon: 98891772

Andre tildelinger 08.06.2023

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk