Prosjekt:

Herleiks signaturer Dokumentar 40 min / Regi: Karl Emil Rikardsen

En ung ufaglært kunstnerspire oppsøker en gammel mester som har flyttet på sykehjem etter at helsen begynte å svikte. Den unge mannen håper å lære av den anerkjente kunstneren, selv om mesteren knapt har laget et kunstverk på flere tiår og i tillegg er psykisk utviklingshemmet. Så får den unge mannen et oppdrag. Han skal få kunstneren til å signere de om lag 400 usignerte verkene som ligger på lager hos et lokalt museum. Det er slett ikke enkelt når opphavsmannen også har fått Parkinsons Sykdom.

Et empatisk ladet forhold mellom to mennesker med svært ulike forutsetninger, bringer oss inn i ei unik historie om kunst, talentutvikling og fordommer.

Konsulentens uttalelse:

Det er spesielt møtet mellom disse to som blir en følelsesmessig bærebjelke i prosjektet. En film som har gode forutsetninger til å bli et gripende og motsetningsfylt portrett.

Produsent:

RELATION04 MEDIA AS (HARSTAD)

Sum tildelt:

NOK 400 000

Dato for tildeling:

08.09.2022

Kontakt:

Karl Emil Rikardsen E-post: kalle@relation04.comTelefon: +4747234597

Andre tildelinger 08.09.2022

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk