Prosjekt:

Dyrenes adferd Dokumentar 90 min / Regi: Baard Næss/Torbjørn Martinsen

(NOK 50 000 av tilskuddsbeløpet er gitt av Samfunnsløftet SNN)

Vi ser en rekke fantastiske naturprogram som viser film fra alle verdens hjørner. Men hva med alt det spennende en kan finne her i vår egen natur? Vi har fortsatt fantastiske naturområder og dyreliv, men alt dette er truet. I denne serien vil vi også vise dyrenes adferd i spennende naturmiljø og med de utfordringer de har. Filmen vil kun inneholde arter som finnes i norsk natur. Serien er på 3 episoder, kyst, fjell og skog, 26 minutter pr. episode.

Konsulentens anbefaling:

Dette prosjekt holder et veldig høyt profesjonelt nivå, drevet fram av lidenskapelige naturfotografer og formidlere. Prosjektet har en tydelig forankring i hvordan fremdriften for prosjektet vil være. Dette er planlagt som en liten dokumentarserie, men man ønsker også å lage en enkeltstående film til bruk overfor festivaler. Denne filmen vil ha noen helt unike bilder av dyrenes adferd, som også vi mennesker kan gjenkjenne oss i!

Produsent:

Norway Naturefilm AS (BØSTAD)

Sum tildelt:

NOK 400 000

Dato for tildeling:

01.12.2022

Kontakt:

Baard Næss E-post: baard@naturogfoto.noTelefon: +4790884414

Andre tildelinger 01.12.2022

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk