Prosjekt:

Hydrogen Global Dokumentar 80 min / Regi: Andreas Pichler

H2 er den nye magiske formelen politikere, ingeniører og investorer sier vil redde verden. De drømmer om en CO-fri fremtid med Hydrogen som drivstoff, oppvarming mm. Men Hydrogen er ikke en ressurs som kan utvinnes akkurat som olje. Det er en energibærer som krever halvannen gang mer energi for å produseres, enn den vil kunne levere. Og da vil minstekravet være at den produseres utelukkende med «grønn» strøm. Men slik energi er det alt for lite av på verdensbasis. Så hvem er det da som vil reddes av den magiske formelen? Og hvem blir taperne?

Konsulentens anbefaling:

Dette prosjekt er et stort og ambisiøst internasjonalt dokumentarprosjekt som har en vesentlig side av handlingen knyttet til Nord-Norge og konflikten mellom vindmølleparker og reindriftsområder, at jakten på "grønn energi" kommer i konflikt med kultur og tradisjon. Regissøren har laget flere filmer/serier som har tatt utgangspunkt i en tematikk som blir belyst fra mange kulturer rundt omkring i verden.

Produsent:

RELATION04 MEDIA AS (HARSTAD)

Sum tildelt:

300 000

Dato for tildeling:

01.12.2022

Kontakt:

Karl Emil Rikardsen E-post: kalle@relation04.comTelefon: 47234597

Andre tildelinger 01.12.2022

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk