Prosjekt:

ERIK & KRISS Novelle, barn 20 min. / Regi: Tord Th. Olsen

"Erik og Kriss har nylig blitt ste-brødre. Erik på åtte år er kjempelykkelig for endelig å ha fått en bror. Derimot er Kriss, som er noen år eldre, mest interessert i å komme seg tilbake til byen hvor alle vennene hans er. Det går så langt at Kriss velger å rømme bygda. En farlig ferd som Erik tvinger Kriss til å ta han med på. Gjennom den skumle flukten opplever guttene hva brorskap egentlig handler om".

Et gjennomarbeidet manus med en dramatisk, nær og troverdig historie, som appellerer til målgruppa 9 - 12 år.  Visuelt godt fortalt med fine verdier formidlet på en slik måte at historien har relevans for vår tids barn, med brutte familieforhold og mange ulike søskenkonstellasjoner. Filmen inngår i et større univers, der det tidligere er laget to kortfilmer av samme regissør (St. Elliot, Hermann). Tord Th. Olsen har et godt grep om regi av barn og filmuniversene hans oser av frodig fortellerglede.

Produsent:

Rabalder Produksjon AS (Bodø)

Sum tildelt:

600 000

Dato for tildeling:

05.06.2019

Kontakt:

Tord Th. Olsen E-post: tord@rabalder.comTelefon: + 47 99778211

Andre tildelinger 05.06.2019

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk