Prosjekt:

ISKANT Dokumentar 15 min / Regi: Inge Wegge

"ISKANT er en kort dokumentarfilm om en gjeng surfere som prøver å lage surfebrett av is. Den følger prosessen fra å fryse brettene, forme dem og ut i havet der de til slutt smelter. Det er mye prøving å feiling på veien, og vil det i det hele tatt gå? Brettene er glatte og de smelter alt for fort. Alt må klaffe på en gang: Brettet må være intakt. Surferne må være klare. Den perfekte bølgen må komme".

En leken og visuell film, der natur og mennesker spiller på lag. Filmen kan ses på som en lun kommentar til «homo ludens», det lekende mennesket, men også som en hyllest til det storslagne Lofothavet og hvor viktig det er å ta vare på det. Inge Wegge lager sjelden en film som ikke berører natur, naturvern eller store naturopplevelser. Med suksessene Nord for sola, Bjørnøya og som produsent for kinodokumentaren Descent Into the Maelström (regi Jan Vardøen, 2019), føyer ISKANT seg fint inn i dette repertoaret.

Produsent:

Weggefilms (Kabelvåg)

Sum tildelt:

150 000

Dato for tildeling:

05.06.2019

Kontakt:

Inge Wegge E-post: inge@weggefilms.no

Andre tildelinger 05.06.2019

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk