Prosjekt:

Fiskefjes Kortfilm, fiksjon 15 min. / Regi: Margareta F.A. Orkan

Ina er en 17-åring med stort fokus på kroppsidealer. Hennes lillesøster Marte derimot, er mer interessert i spenning og lek. Gjennom en dag på badeland med lillesøster må Ina virkelig revurdere hvilke verdier som er viktigst for henne. 

Et morsomt innblikk i en tenkt nær framtid, der to litt kranglete søstre skal tilbringe en hel dag sammen på et badeland. Manus viser fine, kreative, visuelle løsninger og karakterene er gode, troverdige og uforutsigbare.

Om regissøren: Margareta F.A.Orkan er bosatt i Tromsø og har laget en rekke kortfilmer vist på flere festivaler i Norge og utlandet. Siste kortfilm Poolboy, hadde premiere på Kortfilmfestivalen i 2019 - en kommentar til #meetoo og at dette kan ramme alle kjønn. De siste fire årene har hun utmerket seg med filmer som kommenterer fenomener i samtid og fremtid, med en spennende og annerledes snert. Orkan har sin bakgrunn fra Filmveksthuset Tvibit i Tromsø, i tillegg til egne filmstudier.

Produsent:

Unfrozen AS (Tromsø)

Sum tildelt:

575 000

Dato for tildeling:

24.03.2020

Kontakt:

Espen Olaisen E-post: filmfandango@gmail.comTelefon: 4117041

Andre tildelinger 24.03.2020

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk