Prosjekt:

HeCreature Kort fiksjon 12 min / Regi: Frøydis Fossli Moe

HeCreature er et alter ego. Et resultat av et halvt menneskeliv med spiseforstyrrelser og veien tilbake til egen kropp. I sjøen føler jeg meg hjemme. Jeg føler meg komplett. Jeg får puste og jeg får rom og begrepet tid opphører.

Konsulentens anbefaling:

Dette prosjektet er definert som kort fiksjon, men omhandler en hovedkarakter som søker sitt alter ego, slik han gjør det i virkeligheten. Altså en liten bit dokumentarisk ballast. Videre kan filmen fortelle om dansekunst, performance-kunst, om transformasjon. Og ikke minst jakten på en fighter i seg selv, som kan ta et oppgjør med en smertelig fortid. Det er en film som kan virke så utfordrende at man vet den vil skille seg ut i et kortfilmmarked, og det finnes et dedikert team rundt prosjektet, samtidig som hovedkarakteren har vært villig å ta sitt personlige prosjekt til filmen.

Produsent:

Rein Film Finnmark (Kirkenes)

Sum tildelt:

400 000

Dato for tildeling:

17.03.2023

Kontakt:

Mathis Ståle Mathisen E-post: mathis@reinfilm.noTelefon: 97523136 Aleksander Olai Korsnes E-post: olai@reinfilm.noTelefon: 97654241

Andre tildelinger 17.03.2023

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk