Prosjekt:

Akkurat Nå Kort fiksjon 20 min. / Regi: Marte Vold

20 minutter / Regi: Marte Vold / Produsent: Stær AS

Kort beskrivelse:

Akkurat Nå er en kortfilm satt sammen av en serie dialoger mellom Marte og Ole, et middelklassepar i 40-årene med to barn. Tosomheten er en av de mest grunnleggende eksistensielle erfaringene vi gjør oss i livet, og Akkurat Nå beskriver den som både brutal og poetisk.

Konsulentens anbefaling:

Dette er en kreativ og utforskende kortfilm som bygger på dialoger og improvisasjon, og som har potensial til å bli vist på en rekke anerkjente filmfestivaler og utstillinger både nasjonalt og internasjonalt. Prosjektet bidrar til å styrke og videreutvikle det langvarige samarbeidet mellom produsent Elisa Pirir og regissør Marte Vold. Regissøren, kjent for kortfilmen "Totem", bringer tilbake de velkjente karakterene Marte og Ole, som også er et par i virkeligheten. "Akkurat Nå" blir dermed en del av en serie episodiske filmer som utforsker det absurde i det dagligdagse gjennom møtene med disse karakterene på ulike stadier i livet.

Produsent:

Stær A/S (Tromsø)

Sum tildelt:

300.000,-

Dato for tildeling:

06.03.2024

Kontakt:

Elisa Fernanda Pirir E-post: elisapiriruiz@gmail.comTelefon: 90735974

Andre tildelinger 06.03.2024

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk