Prosjekt:

Sea Sisters Dokumentar 90 min. / Regi: Brunella Fili

90 minutter / Regi: Brunella Fili / Co-produsent: Rein Film AS

Kort beskrivelse:

Is it possible for two women living at opposite poles of Europe to be fisherwomen in a male world? We´ll reveal the hidden machoism inside European culture. This is a film about women who wish to fulfill their dreams - even when you have to fight for them in a real war!

Konsulentens anbefaling:

Sea Sisters er en internasjonal samproduksjon med Rein Film hvor en stor del av handlingen er knyttet til Nord-Norge gjennom Sandra Andersen Eira, en av filmens hoved protagonister. Sandra fra Finnmark har kjempet mange kamper, både som samisk politiker, kvinnelig fisker og i det siste, på fronten i Ukraina. Dette er et solid dokumentarfilmprosjekt som setter søkelys på kjønnsdiskriminering gjennom historiene til to kvinner bosatt på hver sin kant av Europa. Prosjektet har tidligere vært utviklet med tilskudd fra Filmfond Nord og har deltatt på North Pitch under TIFF. Dette er en dokumentarfilm med stort potensial til å nå ut på festivaler og på tv, både nasjonalt og internasjonalt.

Produsent:

Rein Film Finnmark (Kirkenes)

Sum tildelt:

300.000,-

Dato for tildeling:

06.03.2024

Kontakt:

Aleksander Olai Korsnes E-post: olai@reinfilm.noTelefon: 97654241

Andre tildelinger 06.03.2024

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk