Prosjekt:

NIGHT TRAIN Dokumentar 30 minutter x 4 / Regi: Tord T. Olsen

30 minutter x 4 / Regi: Tord T. Olsen / Produsent: Relation04 Media AS

Kort beskrivelse:

Hva skjer når naturen kommer ut av balanse?

I en film som tar for seg fem ulike karakterer i nærheten av togsporet mellom Trondheim og Bodø, skal vi bli kjent med problemstillinger knyttet til dette. Filmen er én av fire filmer fra rundt i Europa som tar for seg temaer rundt overlevelse og natur. Alt fortalt i mørket av natten, eller i dette tilfellet, lyset av midnattssola. Vi skal gå nærmere inn på forsøket på å bevare en art, fjellreven, men også hva noen mener kan skje når fredningen av en art går for langt. Hvordan påvirker ubalansen mennesker som lever av og med naturen.

Konsulentens anbefaling:

Dette er et stort internasjonalt prosjekt og en stor mulighet for regissør Tord Olsen fra Bodø, som skal ha regi på en av 4 filmer i denne dokumentarserien. Prosjektet er knyttet til fire reiser med natt-tog på ulike strekninger i Europa, og det norske bidraget i serien undersøker forskjellige forhold mellom mennesker, dyr og natur på strekningen mellom Bodø og Trondheim. Dette prosjektet vil få et svært bredt nedslagsfelt som en dokumentarserie for TV både nasjonalt og internasjonalt og har en sterk regional forankring med Karl Emil Rikardsen som produsent.

Produsent:

RELATION04 MEDIA AS (HARSTAD)

Sum tildelt:

312.000,-

Dato for tildeling:

06.03.2024

Kontakt:

Karl Emil Rikardsen E-post: kalle@relation04.comTelefon: 47234597

Andre tildelinger 06.03.2024

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk