Prosjekt:

Takstmannen Kort fiksjon 12 min. / Regi: Emil Engesnes Bråthen

12 minutter / Regi: Emil Engesnes Bråthen / Produsent: Lofoten Film Collective AS

Kort beskrivelse:

Når 9 år gamle Fredrik sovner i bilen bestemmer Pappa seg for å besøke en ung kvinne og hennes datter. Han introduserer seg som takstmann og blir invitert inn. Fredrik våkner opp i den tomme bilen og bestemmer seg for å etterforske. Takstmannen skildrer en urovekkende fortelling om hvordan to barn får innsikt i de voksnes verden, og hvordan løgner og bedrag er en del av livet.


Konsulentens anbefaling:

"Takstmannen" er et regionalt forankret prosjekt som fremmer samarbeidet mellom Lofoten Film Collective og regissør Emil Engesnes Bråthen. Dette prosjektet gir Bråthen en unik mulighet til å videreutvikle seg som en betydningsfull fortellerstemme i den nordnorske filmbransjen. Regissøren har allerede vist talentet sitt og en distinkt fortellerstil som gir oss et innsyn i verden sett fra et barns perspektiv. "Takstmannen" har alle forutsetninger for å bli en gripende filmopplevelse, hvor historien om utroskap utspiller seg som en dramatisk thriller fra barnas synsvinkel.

Produsent:

Lofoten Film Collective AS (Kabelvåg)

Sum tildelt:

300.000,-

Dato for tildeling:

06.03.2024

Kontakt:

Inge Wegge E-post: inge@lofotenfilm.comTelefon: 90130720

Andre tildelinger 06.03.2024

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk