Prosjekt:

HØRE TELL PÅ JORDA Dokumentar 60 min. / Regi: Gunnar Sohlberg-Hagen

Halvdan Sivertsen fyller 70 og bekymrer seg for kloden. Han ser en verden i brutal endring. Som artist og klima-aktivist har Halvdan i flere tiår år bedt oss ta vare på jorda. Hvilke svar har han fått? Gjennom årstidene følger vi Halvdan som artist, privatperson og aktivist. Hva tenker han om sine barnebarns framtid? Og hva med hans eget klimaavtrykk?

Filmens form og språk er klassisk kommenterende og til dels observerende, og passer fint til skildringen av hovedkarakterens temperament og ståsted i verden. Gjennom samtaler, reiser, fra konserter og i møter med mennesker som står Sivertsen nær, avdekkes et mangfoldig og kreativt menneske, som formidler musikk, drømmer og jordnær poesi til et stadig mer grånende og ungdommelig publikum. 

OM REGISSØREN: Gunnar Sohlberg-Hagen er fra Bodø og er utdannet journalist. Han har tidligere initiert og regissert dokumentarfilmene Torghatten (2018) og Den siste marsjen - Vassdalen (2013). Han er også en av grunnleggerne av Bodø Filmfestival, et årlig arrangement med sterkt fokus på nordnorske filmer og filmhistorie.

Produsent:

Rabalder Produksjon AS (Bodø)

Sum tildelt:

500 000

Dato for tildeling:

14.11.2019

Kontakt:

Tord Th. Olsen E-post: tord@rabalderproduksjon.no

Andre tildelinger 14.11.2019

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk