Prosjekt:

MAKING (OF) LOVE Dokumentar, co-produksjon 90 min / Regi: Anna Pollio/ Luicio Basadonne

I Italia, i motsetning til mange andre land i Europa, er ikke seksualundervisning obligatorisk. Skoler nekter befatning med temaet. En gruppe italienske ungdommer lager en undervisningsfilm om seksualitet for å drive frem en radikal endring. Making (of) Love følger hele produksjonen via skolevisningene i hjemlandet til visningen for et publikum av jevnaldrende i Norge og mottagelsen her.

Making (of) Love er et helt spesielt filmprosjekt, der ungdom fra Italia går nye veier for å få til en viktig visuell informasjonskampanje rettet mot italiensk ungdom, i møte med norske ungdommer. Hvordan kan de lære noe av hverandres forhold og kunnskap om seksualopplysning i det 21. århundre - i en tid alle ser "alt" på nettet? Dette er en italiensk/norsk samproduksjon, hvor både deler av produksjonen og etterarbeidet skal gjøres i Nord Norge.

OM PRODUSENTEN: Øyvind Gregersen er kreativ og utøvende produsent i Mattima Films AS, som er etablert i Mo i Rana. Selskapet har ekspandert betraktelig de senere årene, med interessante prosjekter som er under utvikling og i produksjon. 

Produsent:

Mattima Films (Mo i Rana)

Sum tildelt:

400 000

Dato for tildeling:

14.11.2019

Kontakt:

Øyvind Gregersen E-post: oyvind@mattimafilms.no

Andre tildelinger 14.11.2019

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk