Prosjekt:

Kvart över två Kort fiksjon 15 min. / Regi: Emma Nordström

OM FILMEN:  ”Kvart över två” handler om en ung kvinnes identitet og følelser for sin beste venn. Historien tar opp viktige temaer som kjønnsnormer og stereotyper. 

BESKRIVELSE AV TILSKUDD: Manuset til filmen fremstår som svært formbevisst i forhold til historien som fortelles, om uforutsigbarheten mellom glidende kjønnsidentiteter. Regissøren har en spennende stemme som bærer preg av sterk fortellervilje, der både handling og karakterenes indre univers er i stadig bevegelse. Et utvilsomt talent.

OM REGISSØREN: Emma Nordström er 27 år gammel og vokste opp langs vestkysten i Sør-Sverige. Intressen for film kom i relativt tidlig alder som førte til at hun tok filmutdanningen ved Katrinebergs Folkehøyskole i Falkenberg i 2013-2015. Hun liker å jobbe både med fiksjon og dokumentarfilm, og trives med både enkeltpersjonsprosjekter og større filminspillinger. I 2017 fant hun kjærligheten i Nord-Norge og har siden da vær aktiv med diverse film prosjekter og oppdrag hovedsaklig i Tromsø området via Tvibit og TIFF.

Produsent:

Merok Produksjoner (ENK) (Kvaløya)

Sum tildelt:

200 000

Dato for tildeling:

08.06.2020

Kontakt:

Johannes Merok E-post: johannes.93@gmail.comTelefon: 98898342

Andre tildelinger 08.06.2020

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk