Prosjekt:

Trygve Tørrfesk Kortfilm, animasjon 5 min. / Regi: Aleksander Nordaas

OM FILMEN: Trygve Tørrfesk handler om drivved-fisken Trygve, som redder vennene sine fra den store gjedda. Trygve Tørrfesk er verdens første drivved-animerte kortfilm; hvor alt av drivved, stein, planter - og andre elementer som glass og muse-hodeskaller - er funnet i strandkanten, avbildet og animert.

BESKRIVELSE AV TILSKUDD: Aleksander Nordaas imponerer med denne lille animasjonsfilmen, laget av gjenstander han har funnet i fjæra ved Mosjoen. Historien er universell og vil kommunisere godt med de yngste. I tillegg ser man konturene av et helt nytt barneserie-konsept fra havets grunne bunn, med sine egne "fiskeemojiis". Dette vil både fascinere og more de yngste seerne.

OM REGISSØREN: Aleksander Leines Nordaas er manusforfatter og regissør, bosatt i Mosjøen i Nordland. Nordaas er også en godt publisert barnebokforfatter og fotograf/digital artist. Han har bemerket seg med både med spillefilmen Thale (2012), den prisbelønte serien Made in Mosjøen (2015) samt filmene om Bædi og Børdi (2017-).

Produsent:

Aleksander Nordaas (Mosjoen)

Sum tildelt:

365 000

Dato for tildeling:

08.06.2020

Kontakt:

Aleksander Nordaas E-post: post@aleksandernordaas.comTelefon: 98891772

Andre tildelinger 08.06.2020

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk