Prosjekt:

Smile og Vinke Dokumentar, essay 65 min / Regi: Eva Charlotte Nilsen

OM FILMEN: Smile og Vinke er et filmessay om et fjærelandskap i Vesterålen. Flovann og erindringer blandes sammen i fortellingen om livets sårbarhet og det som blir igjen når noe er borte.

Alle mennesker bærer på en historie. For noen kan en tur i fjæra åpne for nye gleder og gamle minner. I fjæra møter du både livet og døden.

Filmen inspirerer publikum til nysgjerrighet, til det å se og det å skape.

Smile og Vinke er en personlig film, og den er personlig på en slik måte at den også angår deg.

BESKRIVELSE AV TILSKUDD: Et vakkert og gjennomarbeidet prosjekt, der regissøren deler sin livsvisdom, i ren filmpoesi.

OM REGISSØREN: Eva Charlotte Nilsen er en erfaren regissør, klipper og produsent, opprinnelig født i Oslo, men har mer eller mindre bodd i Nord-Norge hele sitt voksne liv. Hun har hatt og har stor betydning for utviklingen av både film og talenter i hele Nord-Norge. Nilsen eier og driver selskapet Rampelys, som har en allsidig produksjon, fra oppdragsfilm (kulturfilmer) til større og mindre frittstående kunstneriske bilde-og filmprosjekter. 

Produsent:

Rampelys AS (Sortland)

Sum tildelt:

400 000

Dato for tildeling:

08.06.2020

Kontakt:

Eva Charlotte Nilsen E-post: rampelys@online.noTelefon: 91359496 Mona Steffensen E-post: rampelys@online.noTelefon: 92837843

Andre tildelinger 08.06.2020

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk