Prosjekt:

Sensommer Kort fiksjon 15 min. / Regi: Martin Edelsteen

OMTALE AV FILMEN: Elliot på 15 vil bli voksen, og stikker av fra familien for å dra på eventyr. Men når han plutselig befinner seg på en fest med eldre ungdommer finner han ut at barndommen ikke slipper taket så lett.

BESKRIVELSE AV TILSKUDD: Et godt og gjennomarbeidet manus oppleves som tidsrelevant og troverdig overfor ei ung målgruppe. Edelsteen har et personlig og godt kamerablikk, noe som skaper dynamikk i fortellingens indre og ytre form.

OM REGISSØREN: Martin Jørgensen Edelsteen er utdannet filmfotograf ved Den Norske Filmskolen (2005-2008) og har siden da jobbet kontinuerlig som filmfotograf innenfor alle sjangre og retninger, for en rekke filmskapere og produsenter. Han har med sitt utsøkte foto også bidratt på bl.a mer enn 30 kortfilmer. Han har tidligere regissert egne kortfilmer, som bla. Koma (2006) og Strandvasker (2008).

Produsent:

Rein Film Finnmark (Kirkenes)

Sum tildelt:

295 345

Dato for tildeling:

08.06.2020

Kontakt:

Aleksander Olai Korsnes E-post: olai@reinfilm.noTelefon: 97654241

Andre tildelinger 08.06.2020

Lukk

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsette å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Lukk